• Abonner på nyheter
  • FacebookFølg oss
  • KontaktKontakt oss
  • Language

Hesteskoen barnehage

                      

Kontaktinformasjon 

Hesteskoen barnehage Veronika Olden - enhetsleder

Telefon: 95 97 57 00 E-post: veronika.olden@klabu.kommune.no

Besøksadresse:  Hesteskoen 6

Postadresse: Postboks 200, 7541 Klæbu

Telefon: Telefon leder/kontor: 95 97 57 00 Småbarn: 90 29 02 54 Storbarn: 47 60 28 22

Åpningstider

Åpningstider: Kl. 07.00- 16.30

Mulig utvidelse av åpningstidene fom august 2018.

 

I vår barnehage har vi en visjon vi jobber etter:

Hesteskoen barnehage – et godt sted å være!!

Vi vil at barnehagen skal være et godt sted for barna som går her slik at de ønsker å komme i barnehagen, at de opplever glede ved å være her, at de får venner å leke med og at de føler tilhørighet, trygghet og tillit. Vi vil også at dere som foreldre skal oppleve barnehagen som et trygt og godt sted å være for barnet deres, og et godt foreldresamarbeid. Samtidig vil vi at barnehagen skal være en god arbeidsplass for våre ansatte med et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

Hesteskoen barnehage ligger skjermet til, midt i Klæbu sentrum. Vi har et stort uteområde med en egen akebakke om vinteren og en liten inngjerdet skog, der vi leker i trærne og ofte tenner bål. Vi har også en ballplass rett utenfor gjerdet som vi bruker mye og fast tid i gymsalen hver uke. Barnehagen har en stor parkeringsplass som gjør det enkelt å levere og hente barna.

Barnehagen har nye, moderne lokaler med et godt inneklima.  Lyse materialer og mange vinduer gir et naturlig lys og innsyn til alle rom. Barnehagen har en småbarnsbase med plass til 20 barn i alderen 1-3 år og en storbarnsbase med plass til 40 barn i alderen 3-6 år. På hver base er vi inndelt i mindre barnegrupper etter alder, med faste barn og voksne. Barnegruppene har også faste rom hvor de spiser måltider og har leker tilpasset sin alder. Når barna er trygge utforsker de gjerne andre rom og leker, sammen med barn og voksne fra andre grupper i gitte tidsrom på dagen. Vi har felles frokost om morgenen og dette gir blant annet søsken en mulighet til å starte dagen sammen.

Ta gjerne kontakt om du har lyst til å se hvordan vi har det!


Hesteskoens hjemmeside