• Abonner på nyheter
  • FacebookFølg oss
  • KontaktKontakt oss
  • Language

Varsling til innbyggerne i Klæbu

Klæbu kommune har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for å varsle innbyggere i et geografisk område om hendelser via SMS. Vi varsler på SMS til mobiltelefon, talemelding til fasttelefon og e-post.

Vi informerer nå våre innbyggere digitalt via SMS/talemelding/e-post ved hendelser der dette er hensiktsmessig. Det kan være ved vannavstengning, stengte veier, evakue-ring og andre forhold som krever rask informasjon.

Det finnes to ulike registre som benyttes for å nå deg som innbygger:

1.  www.norge.no/oppdater-kontaktinformasjon I dette felles nasjonale kontaktre-gisteret anbefaler vi å legge inn både mobiltelefon og e-postadresse da mange henvendelser fra det offentlige vil foregå her i fremtiden. Dette på lik linje med selvangivelsen som dere kanskje er kjent med fra tidligere.

2.  www.varslemeg.no som er et tilleggsregister benytter du om du ønsker å motta varsler for en adresse som du ikke er registrert med bostedsadresse på. Dette gjelder i spesielt bedrifter. Bedrifter må registrere nøkkelpersoner ved å gå inn på linken www.varslemeg.no. Du kan registrere så mange nummer du vil per adresse.